Wednesday, June 22, 2011

Καλωσόρισμα - Mike & Geo Wedding Time !!

Καλώς ορίσατε στο προσωπικό μας blog που περιγράφει το ταξίδι της κοινής μας ζωής (που είχε αφετηρία αρκετά χρόνια πριν ). Θα ανταλλάξουμε όρκους αιώνιας αγάπης :) την ημέρα του γάμου μας στις 28 Αυγούστου 2011 στις 19:00 μμ και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην εκλλησία του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου στο Κάτω Κέρασοβο (στο αγαπημένο μου χωριουδάκι :) Geo!).
Θα είμαστε εκεί & θα σας περιμένουμε με πολύ αγάπη όλους να μας συντοφεύσετε σε αυτές τις τόσο προσωπικές στιγμές. Σας ευχόμαστε και στα δικά σας οι ανύπαντροιιιιι !!!!

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτυ ;) Stay tuned ...

PS: Περιμένουμε τα σχόλια σας στα posts μας πριν και μετά το γάμο !!!

Κουμπάροι μας στο παραπάνω εγχείρημα ;) είναι οι αγαπημένοι μας φίλοι :
Κοκογιαννάκη Χαρούλα & Χρήστος Βαρβαρής !!!

Τους ευχαριστούμε πολύ που θα είναι δίπλα μας  σε μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής μας !!!

15 comments:

  1. tha eimai kai go ekei se mia apo tis omorfoteres gia mena stigmes tis zois mou afou tha pantrepso tin mikri mou aderfoula!!!!!!me ena kataplitiko paidi!!!kai eimai sigouri oti tha einai teleia kai tha einai eutixismeni se oli tous ti zoi!!ante konteuei o kairos paidakia!!!!

    ReplyDelete
  2. xaxaxax aderfoula mou auto to mikri me eliwseeeee ;)!!! Se euxarisw gia ta kala sou logia!!! O Mixalis mou einai ontws katapliktiko paidi :) !!! Mas euxomaste kai emeis loipon na eimaste panta eutuxismenoi !!! Filakia polla!!!

    ReplyDelete
  3. Παρόλο που γνωρίζω αυτη την σχέση απο την γεννηση της,είμαι πολυ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και στην επικύρωση της ενώπιον Θεού και ανθρώπων και η χαρά μου γίνεται διπλή που μου κάνατε την τιμή να αφήσετε στα χέρια της VideoView την βιντεοσκόπηση της....!!

    ReplyDelete
  4. Αγαπητέ φίλε μας Μπάμπη πόσο καλά μας ξέρεις? Όταν θα δεις το προσκλητήριο θα καταλάβεις ότι το comment σου δεν είναι τυχαίο, τα λόγια σου συμπίπτουν :) Και εμείς χαιρόμαστε και που μας ξέρεις τόσα χρόνια πριν από την αρχή της σχέσης μας αλλά και που η VideoView.gr θα καλύψει πλάνα ευτυχίας σε μια τόσο σημαντική μέρα για τη ζωή μας !!!! ΄Άντε με συγκίνησες ....

    ReplyDelete
  5. Με το καλό να σας ευχηθούμε και εμείς να έρθει αυτή η συγκινητική μέρα στη ζωή σας που θα είναι και η επιβεβαίωση αυτών των χρόνων που είστε αχώριστα μαζί :)!! Πιστεύω ότι ο γάμος δεν θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα σας, αλλά οι ευχές και η δεξίωση θα είναι το καλύτερο πάρτυ της ζωής σας και σας εύχομαι να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε!! Επίσης και η βέρα στο δεξί είναι ένα ευχάριστο δέσιμο :)!!Η ώρα η καλή και θα χαρούμε πολύ να παρεβρεθούμε και να γλεντήσουμε μαζί σας στο γάμο σας!!!!!

    ReplyDelete
  6. Να είσαι καλά Χαρά μου και εσύ και όλη η οικογένειά σου !!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα είστε κοντά μας :) Γνωρίζω ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα !! Φιλάκια πολλαααααααααα και σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια ;)!!!!

    ReplyDelete
  7. Παιδάκια,

    αν και δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να παρεβρεθούμε στον γάμο λόγο απόστασης, σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτων, και με κάμποσα κουτσούβελα!
    Και μπράβο σας που αποφασίσατε για το βήμα αυτό σε μία τόσο δύσκολη εποχή.
    Άντε να δώσετε μια χαρούμενη νότα σε όλους!

    ReplyDelete
  8. Αγαπητέ πρώην συνάδελφε και φίλε μας Μάριε :)
    Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, ελπίζουμε και εμείς εν μέσω κρίσης να είμαστε μια ευχάριστη νότα (είδες χρονιά που βρήκαμε να παντρευτούμε):) !!! Δε πειράζει θα βρεθούμε σε επόμενα events :) είτε δικά μας είτε δικά σας ;). Να είσαι καλά, φιλιά!!!

    ReplyDelete
  9. aderfoula i ora i kali kai me to kalo na rtheite na to kapsoume sto gamo sas..filakia polla o aderfoulis sou.......

    ReplyDelete
  10. Na eisai kala aderfouli mou, se euxaristw polu gia tis euxes sou!! Me to kalo na xaroume kai sta dika sou!! Tha to kapsoume to Kerasovo, 1,5 mhnas akomi!!! Filakia polla!!!

    ReplyDelete
  11. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ! Να μας εύχηθώ και εγώ με την σειρά μου Βίον Ανθόσπαρτον και να ναι καλά όσοι μας αγαπάνε και οι υπόλοιποι πιο καλά...
    Σε μερικές μέρες θα φωνάζω επίσημα πλέον ...γυναίκα ..παντόφλες!

    ReplyDelete
  12. ax maresei paaaaaara polu to blog sas!! diavazontas to niwtheis pragamatika ti diadikasia tou gamou!!
    ola tha pane perifima kai tha perasoume teleia!!!
    see you in less that 2 months....!! :)))

    ReplyDelete
  13. Mixalaki mou asxoliasto to comment gia tis pantofles ;). Opws blepeis kratw epipedoooooo ..... Filakia babyyyyy!!!

    ReplyDelete
  14. Lenaki mou na eisai kala!! Se euxaristoume polu gia to comment sou! Sigoura tha perasoume teleia, sto xeri mas einai :) Tha ta poume apo konta kai pio prin. Filakia polla stin paidiki mou fili :)

    ReplyDelete
  15. mipos ''to ginaika pantofles''gini mixali pantofles akougete pio oraio sta autia mas!!!!!xixixixi krata epipedo aderfoula etsi mprabo !!!ase na ta leo ego anti gia sena xixixixi.....filakia

    ReplyDelete